Boka elektriker på Östermalm

Att montera olika typer av elektriska enheter är inte att rekommendera om man inte har kunskapen. Bättre då att lämna över till en elektriker på Östermalm.

Annika och Per var i startgroparna att köpa en ny och större bil, en aktivitet som alltid var omständig och svårgenomförd i familjen. Paret hade nämligen inte samma kriterier. Till deras förvåning fanns det dock en gemensam nämnare för deras respektive önskemål. Båda ville ha en elbil denna gång.

Därför bestämde de sig för att börja i den änden. Per hade laddstationer på sitt jobb på Östermalm vilket var bra. Men hur skulle de göra om Annika skulle ha bilen och när det var semestertider? Nu fanns några laddstationer installerade av kommunen. Men ingen visste hur länge de skulle finnas tillgängliga.

Elektriker på Östermalm hade lösningen

De hade gjort lite efterforskningar och hittade en elektriker på Östermalm som gav kostnadsfri konsultation. Elektrikern kom till huset och gjorde kontroll för att ta reda på om och hur de kunde installera en laddbox. Då de båda var säkra på att de ville ha en elbil så bokade de in elektrikern med detsamma.

Sedan gick allt väldigt fort. De sökte ett investeringsstöd för privatpersoner som de fick godkänt. Sedan installerades laddboxen vid huset. Bara en vecka efter att allt var klart skrev de på bilköpet som de båda otroligt nog var nöjda med. Denna gång var de goda tingen fyra och inte tre när de insåg att de dessutom kunde använda Rut-avdrag på installationsjobbet. Kontakta en elektriker på denna hemsida: elektrikeröstermalm.se