Skaffa solcellspaket i din sommarstuga också

Du kommer att tjäna extra om du har solpaneler hemma på taket och sedan även installerar ett solcellspaket i din sommarstuga. Utnyttja att solen lyser överallt och ger dig elöverskott.

Många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har redan installerat solpaneler, och myndigheterna är intresserade av att sponsra detta, för det är bra för miljön. Från och till kommer det olika bidrag och avdrag, för grön el är framtiden, och med solceller slipper man både lukt och avgaser. Om du redan har solpaneler kan du utöka din energivinst med att också skaffa ett solcellspaket för sommarstuga och fritidshus.

Billigare elförsörjning på semestern

Du kan också låta släktingar bo i din stuga och du vet att elräkningen blir helt acceptabel. Du kan vistas där och ladda upp elverktyg för trädgårdsjobbet. Du kan vispa grädde med elvisp, ha mikro och tvättmaskin, och solen lyser hela tiden med sin energi på ditt tak. Det är en bra investering med solpaneler, och samtidigt lyser solen på din vanliga bostad också.

Söderläge är inte nödvändigt, även om det är bäst, för solcellerna utnyttjar de solstrålar som finns. Plötsligt har den gamla schlagertexten blivit verklighet, för solen lyser även på liten stuga. Det ger dig lägre elförbrukning och du bidrar till en bättre miljö. Solpaneler är dessutom underhållsfria och håller i uppemot trettio år, så du kan vara ganska bekymmerslös. Tidningarna skriver ibland om elbrist eller höjda elpriser, men för din del kommer energin både att räcka till och bli över. Anlita ett bra företag för installation och montering.